NYHET: Kelt-Punk-Rockarna SIR REG har signats av GAIN

Kelt-punk-rockarna SIR REG har signats av skivbolaget GAIN. Bandet SIR REG som fått mycket speltid på radiokanalen Bandit Rock. De blev även nominerade i två kategorier tidigare i år på Bandit Rock Awards 2014. Nu har de äntligen fått det skivkontrakt de länge eftersökt.

SIRREG-GAIN-2014

Bandets musik handlar om oss vanligt folk, den är skapad för folket, deras konserter lämnar dig kippandes efter luft, dränkt i svett och skrikandes efter mera SIR REG. Detta är musik att ta en öl till, detta är musik att dansa till och musiken får dig nynnandes i timmar efter att spelningen är klar.

SIR REG har nu gjort sig ett namn i branschen för att vara ett band med stor potential och har på kort tid vunnit fina utmärkelser som  "Best Celtic rock and punk album of 2010" –Celticfolkpunk.blogspot.com,  "Best Celtic Rock & Punk Album of 2011"  –Paddyrock.com

Hemma i Sverige har bandet haft stora frammgångar på radiokanalen Bandit Rock med två låtar som spelats mycket och ofta, samt två stora nomineringar som “Årets Nykomling” och “Bästa Svenska Album” vid Bandit Rock Awards 2014.

"När vi satte ut för att leta efter ett nytt skivbolag så var Gain vårt förstahandsval. Att vi hamnar i samma stall som Europe, Mustasch, H.E.A.T m.fl känns helt fantastiskt! Vi känner nu att vi fått verktygen för att bygga vidare på SIR REG, men vet också att vi har massor av hårt jobb framför oss! Nu kör vi!" –Erik, trummis, SIR REG

 

LYSSNA PÅ SIR REG PÅ SPOTIFY

</span><a href="http://open.spotify.com/artist/0ircDsEvOEB5iDlGl2lT63">Sir Reg</a>

 

Relaterade artiklar