NYHET: Ny festival 2015- Where’s the Music?

FKP Scorpio i samarbete med Upplev Norrköping startar upp en ny festival i början av 2015 för nya artister och för musikbranschen. Where's the Music? är namnet festivalen har fått och man kommer kommer att fokusera på musik på två olika plan: dels livemusik med nya artister i en showcasefestival och dels som en konferens där musikbranschen kan mötas och skapa nya kontakter och hitta nya samarbeten.

Annons 

 

wheresthemusic-logo_multi

12-14 februari 2015 är datumen man ska boka om man är intresserad av att delta i festivalen som artist, besökare, musikbraschfolk eller bara nyfiken och orten att skriva in i GPS:en är Norrköping. Festivalen är tänkt att återkomma årligen. 
Samtliga scener kommer att finnas i publika lokaler i och runt om industrilandskapet i Norrköping och meningen är att man med 5-10 minuters promenader ska kunna röra sig mellan de olika scenerna. Musikbranschkonferensen ska fokusera på nya samarbeten och nya lösningar inom branschen medan livemusikdelen ska fokusera på ny musik och nya artister. De nya artisterna ska alltså presenteras för branschen, vilket kan betyda ett stort uppsving för hittills okända band eller artister. Med olika artister och föreläsare hoppas man att kunna bli en plattform för nätverkande på såväl nationell som internationell nivå. 

På festivalens hemsida kan man f.n. ansöka om att spela på festivalen och uppdateringar om föreläsare etc. kommer man också hitta där.
WhereSTheMusic.se
Facebook.com/wheresthemusic
 

SKRIBENT: Christina Grönlund (christina.gronlund@rockbladet.se) 

Relaterade artiklar