Smash Into Pieces – Rockviken 2014

Smash Into Pieces visade sin rätta sida på Rockviken 2014!

Annons 

 

RV2014_SIP_TS

Smash Into Pieces håller just nu på att spela in material till sitt nya studioalbum. Det innebär otroligt många timmar tätt inpå varandra och väldigt mycket tragglande om och om igen med samma saker för att få det helt rätt.

Så hur påverkade detta deras spelning på Rockviken 2014?

Mitt svar är att om de spelar med sådan glädje och energi som de gör, då borde man nog lagra hela bandet i en container mellan deras spelningar. Det är helt enkelt väldigt bra och glädjen som sprids under varje spelning går inte att undvika.

Det märks att killarna har roligt på scenen med varandra, mellansnacket är underhållande men sparsamt. Smash Into Pieces får med sig publiken hela vägen, jag förstår varför fanskaran växer för varje år som går.

Smash Into Pieces levererar en av de bästa spelningarna på Rockviken i mitt tycke, inte bara för att jag gillar bandet i sig men den bidragande faktorn är just glädjen de utstrålar av att stå på scenen. De har en väl inövad repertoar och gör det hela till en mycket skön festivalupplevelse. 

 

SE HELA BILDSERIEN – SMASH INTO PIECES

 

BANDFAKTA – SMASH INTO PIECES

MEDLEMMAR

Chris Adam Hedman Sörbye – Sång.
Viktor Vidlund – Bas.
Per Bergqvist – Gitarr.
Benjamin Jennebo – Gitarr.
Isak Snow – Trummor.

DISKOGRAFI
2013 – Unbreakable
2014 – (I studio just nu!)
 

Officiell HEMSIDA

Officiell FACEBOOK

 

TEXT & FOTO: Torbjörn Skogsberg (torbjorn.skogsberg@rockbladet.se)
EVENT: Rockviken 
DATUM: 26e Juli, 2014

Latest posts by Torbjörn Skogsberg (see all)

Relaterade artiklar