BANDIT METAL BREAKER #1 – The Drake Equation – Judgment

666 SONGS och Bandit Metal presenterar årets första BANDIT METAL BREAKER! – THE DRAKE EQUATION – JUDGMENT

Bandit_Metal_Breaker_The_Drake_Equation

The Drake Equation är Västeråsbandet som just nu håller på att ta musiksverige med storm. De är ett progressivt metalband med influenser från pop och electro som nu siktar mot toppen. På kort tid har de kommit långt och de har bland annat spelat som förband till The Haunted och Adept. 2013 spelade de på Sweden Rock Festival åkte på skandinavien-turné. Nu i våras spelade de bland annat på 666 SONGS showcase i maj och på 100 LIVE i juni där de fick möjlighet att visa upp sig för stora delar av musikbranschen.

 

Hör The Drake Equation med låten "Judgment" på Bandit Metal och på

BANDIT METAL / I LIKE RADIO

ITUNES

WIMP 

Relaterade artiklar