CRUCIFIED BARBARA: TÄVLA och vinn VIP-plats till releasefest och signerad VINYLSKIVA

 Nästa onsdag den 10 september släpper CRUCIFIED BARBARA sitt nya album IN THE RED. Den släpps både som CD, VINYL och DIGITALT. De kommer att fira detta samma kväll med releasefest på OBaren i Stockholm. Vi på ROCKBLADET.SE har lagt vantar på VIP-biljetter, signerade POSTERS, VINYL- och CD-skivor. Vi tänker du TÄVLA ut dessa. Kolla in nedan vad du behöver göra.

crucified-barbara-bandbild2014-linda-akerberg

Crucified Barbara har leverat förstklassig hårdrock sen de släppte sin debutskiva 2005. Musiken är tung, kompromisslös rock kryddad med skrammel och delikata melodier. Den 10 september släpper stockholmskvartetten sin fjärde fullängdare ”In the Red”.

Samma dag som skivan släpps, 10 september, har tjejerna ordnat med en rejält stor fest på OBaren i Stockholm. Det är fritt för alla att komma dit. Platserna är dock mycket begränsade, så det gäller att komma i tid. Mer info hittar du på Facebook-eventet.

Vi på ROCKBLADET.SE vill nu också fira detta. Vi gör det med en stor TÄVLING tillsammans med Despotz Records. Högsta priset är två stycken VIP-platser till releasefesten, där kommer du få chansen att hälsa på bandet, de kommer även spela LIVE under kvällen. Vi nöjer oss inte med detta, utan vinnaren får även en signerad VINYL eller CD och en signerad POSTER

Fyll i formuläret nedan senast klockan 18.00 måndagen den 8 september, besvara på frågan och berätta varför du vill ta med en vän på CRUCIFIED BARBARAS releasefest. Resa och boende ingår ej. Du måste kunna komma till Stockholm onsdagen den 10 september för att ta del av ovan. Vinnarna meddelas per telefon på måndag kväll den 8 september.

– Besvara frågan nedan
– Skriv en motivering.

– Dela den här tävlingen på Facebook.

FÖRSTA PRIS: 2 VIP-Biljetter till Releasefesten, 1 signerad VINYL eller CD, 1 signerad POSTER.
ANDRA och TREDJE PRIS: 1 signerad CD och 1 signerad POSTER.

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!

 

Följ händelserna från OBaren via Rockbladet.se's LIVE-Rapporteringssida LIVE.rockbladet.se och sociala medier Instagram.com/Rockbladet och Facebook.com/Rockbladet.

 

Relaterade artiklar