KONSERTFOTO: Amaranthe – Sticky Fingers – Göteborg

Det svensk-danska pop-metalbandet Amaranthe har spelats flitigt på Bandit Rock, varit nominerade i flera kategorier på Bandit Rock Awards och turnerat världen över. Nu är mindre än en månad kvar tills de ska släppa sitt nya album MASSIVE ADDICTIVE, och med ny skiva kommer det ett Releaseparty. Detta hölls på Sticky Fingers i lördags den 20/9. Rockbladets fotograf Olof var på plats och dokumenterade detta med många fina bilder.

Annons 

 

20140920-Amaranthe@StickyFingers-OB-20

Den 20 september ställde de sig återigen på scenen i Göteborg, för att fira att deras nya album Massive Addictive släpps i oktober. Låtar som "The Nexus", "Rain", "Invincible" och "Burn With Me" har sällan lämnat någon oberörd. Det svenska folket gillar verkligen bandet, det märks på den otroliga responsen de får på varje spelning. Samhörigheten med publiken i kombination med många skickliga musiker är ett faktum. Amaranthe är ett mycket bra liveband och levererar helhjärtat på varje enskilld spelning! Deras första singel Drop Dead Cynical har redan spelats flitigt på Bandit Rock och verkar ha blivit mottagarn väl av fansen. De som var på plats fick höra flertalet av de nya låtarna.

KOLLA IN HELA BILDSERIEN

Fotograf: Olof Berglund (olof.berglund@rockbladet.se)

Relaterade artiklar