NY ROCKMUSIK: Future Idiots – släpper ny singel

Skåne-baserade bandet FUTURE IDIOTS släpper ny singel med namnet STRANGLEHOLD. Musikaliskt fortsätter det sin bana, vilket är för er som inte vet vilka de är att jämföra med amerikanska bandet Blink 182 och Bad Religion. Nu kan du köpa den via iTunes, streama via Spotify och kolla er deras Lyric-Video via Youtube.

Annons 

 

Future Idiots är ett svenskt punk/rock-band med rötter ifrån Klippan i Skåne. Bandet har inte på något sätt legat på latsidan, utan de har sedan starten 2005 spelat in 4 egna album + en EP, ovanpå det 3 Coveralbum och 2 Cover EP:s, där den senaste egna EP:n Unwrap My Package släpptes i december 2012. 

Men efter 2012 har bandet tagit lite mer tid på sig för att skriva nytt material. Stranglehold är första låten från deras kommande skiva som just i detta nu håller på att spelas in och kommer vara den hittills mest på påkostade skivan de gjort. Stranglehold är en låt som handlar om ett av det mest typiskt svenska du kan tänka dig, jantelagen och avundsjuka. Musikaliskt är det är rak punk/rock-låt som har en energi som gör att det är svårt att sitta still. Jag ser riktigt fram emot hur resten av skivan kommer låta, en riktigt frisk fläkt, precis vad musik-sverige behöver.

TEXT: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
NY ROCKMUSIK: Stranglehold (Singel) / Future Idiots
RELEASEDATUM: 2014-09-23

| SPOTIFY | ITUNES |

 

FutureIdiots-Stranglehold

 

BANDFAKTA – FUTURE IDIOTS

Vocal and bass : Mike Andersson
Vocal and guitar : Marius Paxcow
Guitar: Jay-Tee
Drums: Big Mac

| HEMSIDA | FACEBOOK | YOUTUBE |

 

Relaterade artiklar