NY SINGEL: Corroded släpper singeln House Of Hate den 19/9

Med låtar som Time and Again, 6 ft of Anger, More Than You Can Chew och Age of Rage så har CORRODED satt sitt namn på kartan över band som alltid levererar refrängstark rock av det hårdare slaget. Nu är det dags igen den 8/10 så släpper bandet en samling över sina första 10 år och kröningen av samlingsalbumet ”X Years of Anger”blir den helt nya singeln ”House Of Hate”

Annons 

 

unnamed (1)

På frågan om hur han skull beskriva ”House Of Hate” svarar sångaren och gitarristen Jens Westin:

 – En klassisk CORRODED-låt med stark refräng och stora körer eller om jag ska hellre ska försöka beskriva själva känslan så skulle jag nog säga att det är som en stenhård käftsmäll mitt på hakan….fast av den sköna sorten.

Den norrländska stenkrossen CORRODED har haft en hektisk period med fullt fokus på att turnera utanför Sveriges gränser och framförallt i Tyskland.

 I samband med Jubileumsskivan så gör CORRODED en mindre Sverigeturne i Okt/Nov under namnet "X Years of Touring" för att summera bandets första decennium och samtidigt markera början på nästa för vart ska ett utpräglat liveband fira sitt första decennium om inte på scenen?

Turnéstart blir 10 Okt på ROCKTOBERFEST i Sthlm/Annexet

Relaterade artiklar