NYHET: Bandit Insanity Tour

Nordens största rockpaket på Sverigeturné i januari och februari 2015. Fem band, samma scen på exakt samma kväll.

Annons 

 

band_4

HARDCORE SUPERSTAR, HEAT, SMASH INTO PIECES , OUTTRIGGER OCH CRUNGE.

Turnéstarten sker i Örnsköldsvik den 30 Januari på Brux, därefter fortsätter ekipaget söderut till Rättvik där de gästar Rättvik Bowling & Krog – 31 Jan. Fler datum och städer tillkommer löpande.

HARDCORE SUPERSTAR:

 "Moonshine", "We Don´t Celebrate Sundays" och "Above The Law" från senaste plattan "C´mon Take On Me" är bara några av dom top hits och miljon säljande låtar Hardcore Superstar levererar till festen! Under hösten är det lång EU turné och jobb i studion för att färdigställa nya skivan som släpps 2015! Hardcore Superstar är ett av Sveriges absolut största hårdrocksband och har ett händelserikt 2015 framför sig. Första tecken på det kommer redan den 22/10 med nya singeln "Glue"!

The YouTube ID of </span>oRJtSNUDL14<span> is invalid.

"På gång": Släpper ny singel 22/10!

H.E.A.T:

H.E.A.T, med hyllade frontmannen Erik Grönwall i spetsen, är ett av det snabbast växande svenska rockbanden för tillfället.

De har öppnat för världsbandet Scorpions i både Spanien och Italien 2014, samt genomfört egna succéturnér i Europa och Asien. Nu är de på väg ut på ytterligare en sväng på kontinenten. Ny mark bryts även i USA som festivalheadliner i Chicago i oktober och under samma månad är H.E.A.T dragplåstret på legendariska Firefest i Nottingham. Med nya kritikerrosade plattan "Tearing down the walls" i bagaget och en alltid lika vass och omskriven liveshow är H.E.A.T redo att komma till en stad nära dig!

Bandets Kommentar:

– "Vi har delat scen med fantastiska HCSS och SIP tidigare och ser fram emot att göra det igen tillsammans med alla andra band på denna grymma turné! Mycket nöje, detta blir en ölfest!"

The YouTube ID of </span></em>_f6D5qP9WAc<em><span> is invalid.

"På gång": Släpper fullängds live-album den 28 januari 2015. 

SMASH INTO PIECIES:

"Årets Svenska Genombrott" i Bandit Rock Awards 2013, Sverigesupport åt världsband som Alter Bridge, Skillet, Amaranthe m fl, besökt Japan, hunnit med att fylla bensin i sitt diesel-drivna turnéfordon och även tankat turnébussens vattentank full med diesel… Det är bara några av dom saker som "Bandit Insanity Tour"-aktuella, Smash Into Pieces har varit med om sedan förra året, då de dessutom släppte deras kritikerrosade debutalbum "Unbreakable".

Bandets kommentar:

– "Detta ska bli otroligt jävla roligt och vi vill redan nu passa på att tipsa våra kära turnékamrater om att läsa anvisningarna noggrant på Var och framförallt Vad man skall fylla sina turnéfordon med för annars slutar det lätt i "Insanity".

  The YouTube ID of </span>ezq_WbEc1TU<span> is invalid.

På gång: Släpper ny singel den 22 oktober.

OUTTRIGGER:

 Outtrigger är ett mycket spännande nytt band på scenen som bara på 16 månader fått ett stort genomslag i Sverige. Det började med covern på Robin Stjernbergs "You", fortsatte med framgångarna i melodifestivalen 2014 med "Echo" och efter det har bandet gjort en turné på över 40 datum i sommar med nominering till årets metal i Rockbjörnen som final. 

Bandets kommentar:

– "But hey, enough of my yakkin'. What do you say? Let's boogie"!

  The YouTube ID of </span>fRmnjuNARFc<span> is invalid.  

På gång: släpper singel 15 okt 2014 och album 12 nov 2014.

CRUNGE:

Crunge är en stabil rock-kvartet från Stockholm som under 2011 gjorde debut med EP "Desolate". Ep:n fick oväntat stark respons där bandet nådde listplaceringar med låten "Stand Your Ground". Bandet släppte sin andra EP "Throwdown" som hyllades av kritiker runt om i landet och gav bandet en rad tunga framträdanden, b.la – Metaltown och Getaway Rockfestival m.fl.

Bandets kommentar:

–  "Den här turnén kombinerar två saker vi verkligen ser fram emot: att få spela inför massor av galna rockers och att få dela scen med ett gäng andra kanonband. Vi är otroligt taggade"!

  The YouTube ID of </span>Q4vsX8rOG3g<span> is invalid.

På Gång: Släpper album i Januari 2015. 

Relaterade artiklar