NYHET: Ölen “The Holy Spirit of Sweden Rock Limited Lager” släpps den 1 oktober

Den 1 oktober släpps The Holy Spirit Of Sweden Rock Limited Lager via Systembolagets beställningssortiment.

Annons 

 

unnamed (3)

– "När släpper ni er egen öl?" är den vanligaste frågan som vi får angående våra drycker och det känns fantastiskt roligt att äntligen kunna ge ett konkret svar på den frågan, berättar Jon BergsjöSweden Rock Festival.

– Burkens trumliknande design känns igen från våra tidigare drycker, men kompletteras denna gång av en lite ruffigare stil på både burk och flak. Det är en lite tuffare produkt som sticker ut på det sätt som vår publik brukar uppskatta.

Limited Lager är det senaste tillskottet till en redan imponerande dryckesportfölj, som inget annat svenskt nöjesföretag kan matcha. Det som började med en blygsam satsning med vin i liten skala har sedan utvecklats med single malt-whisky och premiumrom. Samtliga produkter under varumärket "The Holy Spirit Of Sweden Rock" är framtagna i samarbete med varumärkesexperterna Brands For Fans, som även jobbar med band som Iron Maiden, Motörhead och Slayer.

Sweden Rocks tidigare satsningar på drycker har skördat stora framgångar och två produkter ingår nu i Systembolagets fasta sortiment. Whiskyn Holy Spirit Black Label finns i dag i 220 systembolagsbutiker och rommen Holy Spirit Rhum finns nu i över 170 butiker.

Om Sweden Rock
Sweden Rock
är i dag nordens största rockfestival och hålls i Norje utanför Sölvesborg, 2015 inleds festivalen den 3 juni och håller på i fyra dagar. Utöver festivalen har man Nordens största hårdrockstidning, en postorder, ett eget vin, en skotsk single malt-whisky och premiumrommen Holy Spirit of Sweden Rock Rhum. Den mycket populära Sweden Rock-kryssningen gör också efterlängtad återkomst under namnet Rockbåten den 10-12 oktober, med bland annat Blue Öyster Cult och The Hooters ombord.

Om Holy Spirit of Sweden Rock Limited Lager
Limited Lager är en ljus lager som går mot gyllene färg. Den har en maltig, nyanserad smak med inslag av rågbröd, örter, halm citrus och honung. Balanserad beska. Producerad i samarbete med Kopparbergs bryggeri och Brands For Fans.

Namn: Holy Spirit of Sweden Rock Limited Lager
Artikelnummer: 89744
Volym: 330 ml
Alkoholhalt: 5,0 %
Bryggeri: Kopparbergs
Typ av öl: Ljus Lager
Pris: 14,90 (1 krona pant tillkommer) 
Denna vara säljs endast i helt kolli om 24 st.

http://www.systembolaget.se/89744

Om Brands For Fans
Brands For Fans
är en importör och distributör specialiserad på att lansera, sälja och marknadsföra dryck med band, artister och andra starka varumärken. I Brands For Fans finns ett passionerat intresse för musik, populärkultur, stor erfarenhet av vin- och spritbranschen och av att arbeta med starka varumärken. Varumärken som bolaget samarbetar med idag är Iron Maiden, Motörhead, Slayer, Sweden Rock Festival, Status Quo, Rolling Stones, Pink Floyd, The Police, Mastodon, Hammerfall och Tomas Ledin.

 

Relaterade artiklar