VINNARNA utsedda i CRUCIFIED BARBARA-TÄVLINGEN

 Imorgon onsdag den 10 september släpper CRUCIFIED BARBARA sitt nya album IN THE RED. Den släpps både som CD, VINYL och DIGITALT. ROCKBLADET.SE's tävling är nu avgjord och vinnarna kontaktade. Vilka blev de lyckliga vinnarna?

crucified-barbara-bandbild2014-linda-akerberg

Crucified Barbara har leverat förstklassig hårdrock sen de släppte sin debutskiva 2005. Musiken är tung, kompromisslös rock kryddad med skrammel och delikata melodier. Den 10 september släpper stockholmskvartetten sin fjärde fullängdare ”In the Red”.

Samma dag som skivan släpps, 10 september, har tjejerna ordnat med en rejält stor fest på OBaren i Stockholm. Det är fritt för alla att komma dit. Platserna är dock mycket begränsade, så det gäller att komma i tid. Mer info hittar du på Facebook-eventet.

Vi på ROCKBLADET.SE anordnade en tävling där du kunde vinna 2 VIP-platser till releasefesten inklusive signerade kopior av skivan både VINYL, CD + POSTER. Som andra och tredjepris vinner man varsin signerad kopia av albumet på CD + POSTER.

Frågan var "Vem som producerat de senaste två senaste albumen?".
SVAR: Chips Kiesby
 

FÖRSTA PRIS: Michelle Erikzén (Gävle)
ANDRA och TREDJE PRIS: Peter Skarpås (Surte) och Lars Fanqvist (Saltsjöbaden)

 

Om du inte kan själv kan vara på plats, följ händelserna från OBaren via Rockbladet.se's LIVE-Rapporteringssida LIVE.rockbladet.se och sociala medier Instagram.com/Rockbladet och Facebook.com/Rockbladet.

Relaterade artiklar