KONSERTFOTO: Mike Tramp + Martin Rubashov – Black Carpet – 1/10

Onsdagen den 1 oktober var allt klappat och klart för en riktigt mysig ackustig afton på klubben Black Carpet som hålls på Göta Källare. Kvällen inleddes med Martin Rubashov som rev av ett set på 40-45 minuter. Därefter kom den gamle frontmannen till White Lion, Mike Tramp in på scenen. Han hade annonserat att han tänkte spela bortåt 2 timmar.

141001-MikeTramp-BlackCarpet-JL-1003

Klubben Black Carpet som hålls på Göta Källare på onsdagar, hade förra veckan en ackustisk afton med två herrar som verkligen vet hur både spelar gitarr och sjunger. Kvällen inleddes med Martin Rubashov, även känd som radioprataren Bollnäs-Martin på Bandit Rock. Han rev av ett set på 40-45 minuter, där han blandade låtar från sitt debutalbum "Watchers of the skies" till låtar från sin senaste EP Silvae med låten "Svart".

 

Kvällens huvudnummer var så klart frontmannen i White Lion, Mike Tramp. Trots att deras storhetstid var över 20-25 års sedan, har hans röst inte försämrats det minsta. Konserten blandades mellan att han spelade ett antal låtar, där emellan drog han många sköna stories från de gamla goda tiderna på 80-talet. Längst fram fanns det många fans som förmodligen även var med på den 80-talet, de såg mycket nöjda och glada över Mikes uppträdande.

Nedan kan du se bilder från de båda herrarnas kväll på Black Carpet.

 

HELA BILDSERIEN – MARTIN RUBASHOV

no images were found

 

HELA BILDSERIEN – MIKE TRAMP

no images were found

 

TEXT & FOTO: Jonas Lööw (jonas.loow@rockbladet.se)
EVENT: Mike Tramp + Martin Rubashov
PLATS: Black Carpet / Göta Källare / Stockholm
DATUM: 2014-10-01

Relaterade artiklar