KONSERTNYHET: Of Mice & Men till Sverige

Med det senaste albumet i bagaget – som hittills är deras mest framgångsrika både bland kritiker och rent kommersiellt – gör Of Mice & Men just nu succé tillsammans med Linkin Park runtom i Europa på en gigantisk arenaturné. Räkna med fullt ös när amerikanska i Of Mice & Men kommer till Stockholm och Tyrol den 16 mars och dagen därpå till Göteborg och Trädgår’n för två svettiga klubbspelningar.

OMandM-logo-600

Vad gör man efter katastrofen? Vad gör man efter översvämningen svept bort allting? Det var frågorna som Of Mice & Men ställde inför arbetet med den nya skivan. Och svaret dom kom fram till är att styrkan ofta kommer från en nystart. Då alla står sida vid sida hittar man nya krafter.

Metalcorefenomenet Of Mice & Men bildades 2009 efter att sångaren Austin Carlile hade lämnat bandet Atack Attack!. Bandet ödslade ingen tid och redan året därpå – 2010 – släppte dom den självbetitlade debuten, medan den hyllade uppföljaren "The Flood" gavs ut 2011.

Allting har gått väldigt snabbt för Of Mice & Men. Kanske lite för snabbt. Det intensiva arbetstempot och de plötsliga framgångarna har tärt på bandet, som hunnit med flera medlemsbyten. Men där de står just nu har översvämningen ebbat bort och det är dags att på nytt bygga upp allting.

På "Restoring Force", som släpptes i januari och gick rakt in på den amerikanska albumlistans fjärde plats, visar Of Mice & Men upp en helt ny styrka. Dom har hämtat kraft från varandra och gemensamt skapat något som är långt mycket större än de enskilda individerna.

Biljetterna släpps till försäljning måndag den 3 november klockan 9.00. 

Hemsida | Facebook

Datum
16.3 – Stockholm, Tyrol
17.3 – Göteborg, Trädgår’n

Biljetter

Stockholm: Biljetterna kostar 350 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud, ingen försäljning via ATG-ombud.

Göteborg: Biljetterna kostar 330 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud, ingen försäljning via ATG-ombud.

Relaterade artiklar