KONSERTNYHET: TENACIOUS D TILL STOCKHOLM

Vi är enormt glada att kunna hälsa Jack Black och Kyle Glass i Tenacious D tillbaka till Sverige. Denna gång har de lämnat kompbandet hemma och kommer till Fryshuset och Arenan lördagen den 14 februari som en duo för en exklusiv och extremt efterlängtad konsert.

TenaciousD2015

I augusti förra året skapade de fullständig kaos när de spelade på Gröna Lund och parken var tvungen att stängas tidigt på dagen då den var proppfull, och en rekordstor massa av tusentals fans blev lämnade utanför.  Därför är det extra kul att hälsa denna succéduo åter välkomna till Sverige, då vi vet att kärleken mellan landet och bandet är stark, i båda riktningar.

Den prisbelönta komiska rockduon Tenacious D föddes i Los Angeles 1994 av skådespelaren Jack Black (känd från bland annat ”King Kong”, ”School of Rock” och ”High Fidelity”) och Kyle Gass. Många år senare har bandet med sin klassiska rock och humoristiskt vulgära texter skapat sig en alldeles egen fanbase. 

2001 fick duon en jättehit med sin första singel ”Tribute”, en modern klassiker som innehåller alla element av en perfekt komponerad rockopera. 2012 släppte Tenacious D sitt tredje studioalbum vid namn ”Rize of the Fenix” som gjorde det tydligt att bandet var tillbaka med besked.

Nu kommer de äntligen tillbaka till Stockholm, denna gång som en duo utan band, så räkna med en intim, galen, provokativ och helt magisk kväll i rockens tecken.

 

Datum

14.2 – Fryshuset – Arenan, Stockholm

Biljetterna släpps nu på torsdag den 23 oktober kl 9.00.

Biljetterna kostar 425 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud

Relaterade artiklar