KONSERTRECENSION: Michael Monroe – Sala – 18/10

Michael Monroe intog Rockland i Sala och vid första anblick så ser det inte mycket ut för världen . En lada omgjord till en rockpub med en väldigt härlig miljö. Det var stor variation på publiken. Alltifrån äldre till yngre, från rockers och till folk som såg ut att ha gått fel. Men oavsett så verkade det som alla hade en jäkligt bra kväll!

141015-MichaelMonroe-StickyFingers-Bild01-CaughtByCat
(Michael Monroe, Sticky Fingers 15/10-14, Foto: Cathrin Linné)

Själva spelningen var väldigt intim då Rockland inte är så stort och Mr Monroe såg verkligen ut att trivas då han klättrade runt på diverse bord och bjälkar ute bland publiken, gick ner i spagat och slängde runt med mikrofonen. Det blev även en hel del höga sparkar också. Det var en väldigt bra och svettig show helt enkelt.

Setlisten var blandad med låtar ifrån Michaels egna plattor, tiden från Hanoi Rocks och en cover på Up Around The Bend. Trots att setlisten var bra så saknade man ändå vissa låtar från Hanoi Rock, där bland Tragedy.

Sen så måste jag passa på att ge en stor eloge till Thundermother som värmde upp publiken på ett otroligt bra sätt. Härlig energi och ett riktigt bra ös!

 

KOLLA IN BILDERNA FRÅN STICKY FINGERS 15/10

 

TEXT: Jens Mattsson
FOTO: Cathrin Linné (cathrin.linne@rockbladet.se)
KONSERT: Michael Monroe
ARENA: Rockland / Sala
DATUM: 2014-10-18 (bilderna är tagna 2014-10-15 på Sticky Fingers)

Relaterade artiklar