NY ROCKMUSIK: Marilyn Manson – Third Day of a Seven Day Binge

För några dagar sedan släppte Marilyn Manson sin otroligt efterlängtade singel,  Third Day of a Seven Day Binge, från kommande plattan som släpps i början av nästa år. 

unnamed (3)

Brian Warner har haft en oerhört svår uppväxt, medverkat i flera filmer och skapat musik med en relativt hög kvalité. Många kommer dock ihåg de tre halvhjärtade livespelningarna han gjorde i Sverige, först på Metaltown år 2009. Sedan tog det ytterligare två år, då headlinade han Metaltown och tätt efter det stod Stockholm på tur. Denna gång förintades nästan alla våra förhoppningar om att han är kapabel till att leverera en helhjärtad spelning. 

Born Villain släpptes för två år sedan, det känns som Brian sparat det bästa till sist. Efter ungefär fem minuter intensivt lyssnande – konstaterar jag att Third Day of a Seven Day Binge är det bästa jag hört på många år med ovanstående frontfigur. Tänk dig de härliga industriella tonerna från Antichrist Superstar i kombination med den varaktiga melankolin från Eat Me, Drink Me – singeln präglas just av den oklanderliga konstellationen

Nu är han officiellt förlåten, jag har otroligt höga förväntningar inför det nya albumet och den efterföljande turnén som förhoppningsvis når Scandinavien nästa år. Du kan lyssna och ladda ner singeln från MarilynManson.com.

The YouTube ID of </span>KRKsF17wY30<span> is invalid.

Relaterade artiklar