NYHET: Black Label Society spelar på Close-Up Båten

Black Label Society tar tillfälligt svensk mark igen då de den 5 mars kliver på Close-Up Båten som avgår från Stockholm för att sätta hela Östersjön i rejäl gungning.  

zakk_wylde

Black Label Society är nu inne på sitt sextonde år som band men visar inga tecken på att sakta ner. Zakk Wylde, som under många år var Ozzy Osbournes första val av gitarrister, har lett bandet genom nio album där de levererat doomstoompig metal av yppersta klass. Förra albumet ”Order of the Black” gick rakt in på Billboard 200-listans fjärde plats och fick kritiker att överösa skivan med superlativ och rosor. Med nya verket ”Catacombs of The Black Vatican” tar bandet sig tillbaka sitt råa ursprung, ett drag som både fans och kritiker gillar.

Genom alla dessa år har Black Label Society spenderat merparten ute på turné, något som deras intensiva liveshow vittnar om. Vi är ytterst tacksamma för att åter kunna locka bandet till Sverige för att denna gång göra hela Östersjön osäker. Biljetterna släpps till försäljning den 24 oktober kl 10.00.

Relaterade artiklar