NYHET: Etablerade musiker i nytt band: DENIMGOAT

Denimgoat är som en old school pickup truck med endast ett framsäte med plats för fem personer.

Denimgoat PR
Sida vid sida i detta säte sitter Danne McKenzie, Nicke Borg, Richie Puzz, Max Diesel, JP White och kör rakaste vägen fram till refrängerna. Tillsammans har bandmedlemmarna åtskilliga tusental mil på vägarna. Danne McKenzie har spelat trummor med bl.a. Mustasch och Truckfighters, Nicke Borg frontar sitt solo projekt Nicke Borg Homeland och naturligtvis Backyard Babies, Richie Puzz pratar till vardags i radiostationen Bandit Rocks morgonshow ”Rivstart”, Max Diesel sjunger samt spelar gitarr i Junkstars och JP White har bl.a. spelat bas i LA-baserade Vains of Jenna. Debutsingeln ”I Need To Know” med baksidan ”It’s So Easy” spelades in med hjälp av Fred Estby (Dismember, The Dagger m.fl.)i smått legendariska Gutterview Recorders-studion i Solna och släpps på vinylsingel den 19 november via Lightning Records.

För mer information, bokning och intervjuförfrågningar, kontakta Anders Mannio: info@denimgoat.com http://www.facebook.com/denimgoat

Medlemmar:
Danne McKenzie – Trummor
Nicke Borg – Gitarr
Richie Puzz – Sång
Max Diesel – Gitarr
JP White – Bas

Relaterade artiklar