NYHET: Freak Kitchen premiärspelar på Gothenburg Live den 1 november

Gothenburg Live är ett nytt koncept för livestreamade konserter inför publik från anrika Stora Teatern (i folkmun kallad "Storan") i Göteborg. Konceptet är framtaget av JAWS Streaming och inspelningsstudion Top Floor Studios, som håller till i teatern och vars kontrollrum är sammankopplat med scenen. Konserterna kommer filmas och sändas på nätet i realtid, i HD-kvalitet och med studiomixat ljud.

10639350_1530518247185037_1661435352075690021_n

Första konserten äger rum 1 november, och först ut är metalvirtuoserna Freak Kitchen, med Mattias "IA" Eklund i spetsen, som på sin klingande göteborgska levererar mellansnack i världsklass och låtar från bandets mer än tjugoåriga karriär, inte minst från splitter nya albumet "Cooking with pagans" som fått enormt positiv kritik av både recensenter och fans. Konserten markerar starten på Freak Kitchens höstturné, och kommer att innehålla diverse överraskningar och gästartister.

Mer info samt biljetter både till konserten och streamingen, hittas på www.GothennburgLive.com

Relaterade artiklar