NYHET: Monster Magnet till Göteborg

Sverige älskar Monster Magnet och Monster Magnet älskar Sverige. Den 21 februari kommer Dave Wyndorf & Co tillbaka till Sverige för att denna gång göra ett tungt och svettigt klubbgig för en begränsad skara människor på Sticky Fingers i Göteborg. Biljetterna släpps till försäljning på måndag den 20 oktober kl 10.00.

Monster_Magnet

Monster Magnet är ett band som plikttroget och outtröttligt levererat stonerrock till sina fans sedan 1989. Trots en viss turbulens vid sidan av musiken har den karismatiska sångaren och frontfiguren Dave Wyndorf fortfarande en röst som kan spränga berg och starta skogsbränder. Senaste albumet ”Last Patrol” kom förra året och nu i november kommer uppföljaren. "Milking The Stars: A re-imagining of Last Patrol” är en uppdatering av albumet från förra året med några nya låtar, liveversioner, omarrangemang och nya inspelningar och släpps den 18 november i år. Bandet bevisar återigen hur en slipsten ska dras för att leverera den cocktail av psykedelia och fuzzig stonerrock som blivit Monster Magnets patenterade sound.  

Förbered dig på att höra en mängd Monster Magnet-klassiker och även lite rykande färskt material när Sverigefavoriterna kommer till Sticky Fingers den 21 februari för att sätta hela Göteborg i ett tunggung.

Datum
21.2 – Göteborg, Sticky Fingers
 

Relaterade artiklar