NYHET: Mötley Crüe med flera till Sweden Rock Festival

För ungefär en timme sedan släppte Sweden Rock sina första dragplåster som kommer att spela i Sölvesborg nästa år. Inga mindre än Mötley Crüe, Toto, Judas Priest och Hammerfall.

10626681_785856308124503_7122421770810659228_n

Mötley Crüe har utannonserat att de avslutar karriären den 31 december 2015. I sommar gör de en enda spelning i Skandinavien – på Sweden Rock Festival – vilket kan bli sista chansen någonsin att se bandet i vår del av världen.

Judas Priest har alltid fått ett kungligt mottagande av Sweden Rock Festival-publiken och när de nu kommer till Sverige för att göra en enda konsert så faller det sig naturligt att den förläggs till Sölvesborg.

Toto har funnits i 35 år, men aldrig tidigare spelat på Sweden Rock Festival. Nästa sommar är väntan över!

Backyard Babies lades på is på obestämd tid våren 2010. Snart är de tillbaka med nytt album och scencomebacken förläggs till Sweden Rock Festival, där bandet aldrig tidigare har spelat. "Vi är så sjukt laddade!", kommenterar Dregen och Nicke Borg.

HammerFallD-A-D och Dark Tranquillity är Sweden Rock-publikfavoriter sedan tidigare som vi är glada att kunna välkomna tillbaka. Thrash metal-legendarerna Nuclear Assault har inte spelat i Sverige på 20 år och gör nu sin enda spelning i Skandinavien på Sweden Rock. Hela 40 år har gått sedan Lucifer's Friend spelade ihop i originalsättning. Gruppen räknas som pionjärer inom den riktigt tunga 70-talshårdrocken och är nu återförenade, givetvis med John Lawton (ex-Uriah Heep) på sång. 

Övriga utannonserade akter är The AngelsExciterRock GoddessH.E.A.TWolfThe QuireboysDelainTorsson och Steve n' Seagulls. 

Relaterade artiklar