NYHET: TRIA släpper låten “Fuel” via 666 SONGS

J. Berman (man.machine.industry), Magnus Klavborn (ex Engel) och Ronnie Nyman (Nightrage, Always War) bildar tillsammans bandet TRIA som idag släpper sin låt "Fuel" via 666 SONGS. Låten spelas som Bandit Metal Breaker hela veckan på Bandit Metal och går även att lyssna på via alla digitala plattformar världen över.

28042013-004_tria - fistphoto by Lars Linden

Bandet TRIA startades när producenten och gitarristen J. Bergman skrev några hardcore-låtar och la till influenser av rock’n’roll. Hans gamla vän Magnus Klavborn hade nyligen slutat i sitt dåvarande band Engel och tackade ja till att lägga sång i det nya projektet. Frontmannen och sångaren Ronnie Nyman som även spelar i banden Nightrage och Always War var en gemensam vän som de båda hade velat jobba med under en längre tid. Även han tackade ja och den nya trion var komplett. De är tre vänner som tillsammans vill skapa grym hardcore och slagkraftig rock’n’roll. De tre medlemmarna har alla jobbat med musik länge och har skrivit flera hundratals låtar genom åren i olika bandkonstallationer. Nu jobbar låtskrivar-trion tillsammans med att skapa musik för att det är kul och det är en känsla som sprids till deras publik.

Spotifyhttps://open.spotify.com/album/2bQkpozJF4WNPKI5Skbfrz
Ituneshttp://itunes.apple.com/se/album/fuel-single/id932740574

Relaterade artiklar