NYHET: Watain på klubbturné i februari

Efter att ha tagit det flammande fackeltåget för "The Wild Hunt" genom Europa, Nordamerika och Sydamerika kommer Watain i februari att återvända till sina hemtrakter för en klubbturné. Med sig har de Uppsalas death metal-stoltheter Degial. 

watain

"Det känns som en perfekt avrundning på Wild Hunt-turnérandet att återvända hem och göra ett gäng mindre och mer intima spelningar för våra svenska fans, som alltid varit några av de mest trogna och hängivna. Det kommer se ganska annorlunda ut mot de stora festival-gigen vi gjort, och lämnas mer utrymme för gammalt material. Det ser även ut att bli det enda vi gör i Sverige på ett bra tag, då vi kommer lägga fokus på annat än turnérande tiden efter detta. Men först ska vi med denna turné se till att lämna ett svartrostigt knogjärns-avtryck i Svea Rikes anlete…" Watain

Datum

20.2 – Göteborg, Pustervik
21.2 – Malmö, KB
27.2 – Umeå, Folkets hus – House of Metal
28.2 – Norrköping, Flygeln 
  7.3 – Hultsfred, Metropol

Joanna Hemmingsson

Reporter, Redaktör at Rockbladet.se
Redigerar och publicerar artiklar. Skriver recensioner, artiklar, reportage, intervjuer. Fotograferar konserter, intervjuer och bandporträtt.

Relaterade artiklar