VIDEO: Nytt från Misconduct

Svenska rockbandet MISCONDUCT med rötterna i Kristinehamn släpper denna vecka sin nya musik video "Just A Second" som regisserats av demon-regissören Max Ljungberg (In Flames, Joel Madden/Good Charlotte, Amaranthe, Europe etc). Videon till "JUST A SECOND" filmades i sommar inför mer än 15.000 skrikande fans när MISCONDUCT gjorde sin omtalade spelning på HELLFEST jämte storheter som Iron Maiden, Black Sabbath och Aerosmith!

The YouTube ID of </span>ouLBvffTYFE<span style="font-size: 13px;line-height: 20.7999992370605px"> is invalid.

"Just A Second" är den femte singeln från misconducts nya album "Blood On Our Hands" (Strength Records) som just släpptes som Special Edition Vinyl (TrueTrash Records) med gästartister som Roger Miret från New York hardcore legenderna AGNOSTIC FRONT, Joshi från tyska skatepunk band ZSK och Sebroc från COMMIT A CRIME. MISCONDUCT har i vår/sommar även hunnit med ett flertal Europaturnéer tillsammans med spelningar tillsammans med BOYSETSFIRE, ALKALINE TRIO, IGNITE, TURBONEGRO, AGAINST ME etc.
 

FAKTA OM – MISCONDUCT

MEDLEMMAR

Fredrik Olsson – Sång/Gitarr
Daniel Petri – Trummor
Olle Karlsson – Gitarr
Martin Wrigsjö – Bas

| Facebook | Youtube | Hemsida |

Relaterade artiklar