FESTIVALNYHET: KSMB återförenas för en exklusiv spelning på Bråvalla!

Två dagar kvar på bandsläppsveckan och vi drar inte ned på tempot riktigt än! Idag kan vi presentera både internationella och nationella punkartister. Först ut är inga mindre än det legendariska svenska punkbandet KSMB. Vi är otroligt glada att kunna meddela att de kommer till Bråvalla Festival för att under en dag återförenas och genomföra en enda exklusiv konsert. De får sällskap av ett av de mest framgångsrika självständiga banden genom tiderna – NOFX. Vi kan också presentera New Jersey-hjältarna i The Gaslight Anthem och de unga pop-punkarna i All Time Low. Imorgon är det den sista dagen på bandsläppsveckan och vi planerar att avsluta veckan på topp!

ksmb

De legendariska punkrockarna i KSMB behöver egentligen inte någon presentation. Deras musik har blivit en del av det svenska kulturarvet på ett sätt som bandet nog aldrig kunde föreställa sig då de skrev sina låtar bland betongen i Skärholmen, för mer än trettio år sedan. KSMBs musik är lika populär nu som då och texterna fortfarande lika aktuella. Nu återuppstår bandet och de ikoniska bandmedlemmarna Steppan, Alonzo, Johan Johansson, Peter Ampull och Guld-Lars kommer till Bråvalla för att framföra deras tidlösa punk. Ett av Sveriges viktigaste band. En konsert. En gång för alla. För varandra, men framför allt för publiken.

De får sällskap av de Californienbaserade punkrockarna i NOFX. De har, helt enligt punkens ledord, valt att inte ta hjälp av några stora skivbolag eller PR-konster men har trots detta sålt över 6 miljoner album världen över. Det här gör dem till ett av de mest framgångsrika självständiga banden genom tiderna. Drunk in Public, som släpptes 1994, sålde guld och är deras största kommersiella succé. Med den karismatiske frontmannen Fat Mike i spetsen och en repertoar full av intensiv pop-punk med inslag av ska och hardcore blir varje konsert en spektakulär upplevelse. 

Dagens artistsläpp:

KSMB
NOFX
The Gaslight Anthem
All Time Low

Biljetterna till Bråvalla festival släpps officiellt den 1 december via Eventim.se, men den 29 november mellan klockan 10:00 och 14:00 hålls den årliga pre-salen på turistbyrån i Norrköping dit alla är välkomna.

Bråvalla festival 2015 går av stapeln den 25-27 juni i Norrköping. 

 

Relaterade artiklar