KONSERTNYHET: Albumaktuella Black Veil Brides återvänder till Stockholm

Med en gotiskt inramad look från 1980-talets glamrocksperiod och med ett modernt sound från 2000-talets rockmangel kommer det hyllade amerikanska metalcorebandet Black Veil Brides åter till Sverige i vår. Högaktuella med sitt nya album "Black Veil Brides IV” ställer de sig på Tyrols scen i Stockholm den 30 mars. 

Annons 

 

BVB_press

Sedan debutskivan "We Stitch These Wounds" har deras karriär pekat spikrakt uppåt. Bland annat har bandet ett flertal listplaceringar i ryggen, nomineringar till en mängd utmärkelser och vunnit priser som "Best New Artist" vid Revolver's Golden Gods Awards och "Best Newcomers" vid Kerrang! Awards. Black Veil Brides har även turnerat med rockgiganter som Mötley Crüe och Slash samt spelat på erkända storfestivaler som engelska Download och tyska Rock am Ring.

I fjol släpptes "Wretched and Divine: The Story of the Wild Ones” som mottogs väl och gjorde att bandet belönades i hela 20(!) kategorier vid 2013 års Alternative Press Readers Poll. Albumet följdes upp av konserter i både Stockholm och Göteborg och biljetterna till dessa shower sålde slut med en rasande fart. 

Förra veckan dök det nya albumet "Black Veil Brides IV” upp i handeln och beskrivs som en uppföljare till fjorårets släpp. Första singeln ”Heart of Fire” fick se dagens ljus i början av september då det engelska programmet "BBC Radio 1 – Rock Show with Daniel P Carter" debuterade det nya materialet för många förväntansfulla öron. Veckan efter fick vi ytterligare ett smakprov i form av låten ”Faithless” som dök upp via bandets YouTube-kanal. 

Nu är dock väntan över, det nya albumet är här i sin fulla prakt och det finns många anledningar att släppa allt du har när biljetterna släpps på fredag. Den 30 mars kommer att bli en grym kväll på Tyrol i Stockholm där du kan räkna med en stor dos av smink, läder, svett och ett sjukt ös.

Biljetterna släpps till försäljning den 7 oktober klockan 9.00.

HEMSIDA | FACEBOOK |

Datum

30.3 – Stockholm, Tyrol

Biljetter

Biljetterna kostar 280 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud.

Relaterade artiklar