KONSERTNYHET: FOO FIGHTERS TILL ULLEVI

Tidigare i veckan släppte de sitt kritikerrosade åttonde album Sonic Highways – nu står det klart att Foo Fighters kommer till Sverige för en konsert på Ullevi i Göteborg fredagen den 12 juni.

Annons 

 

FooFighters-Bandbild-600

Fyra år efter deras slutsålda konsert på Stockholms Stadium tar de nu det naturliga steget upp till Sveriges mest klassiska konsertarena för en exklusiv spelning på Ullevi nästa sommar. Foo Fighters befäster härmed rollen som ett utropstecken i tillväxten av rockband på Ullevi-nivå.

Sonic Highways spelades in i åtta olika städer i USA där processen och upplevelserna dokumenterades i en åtta avsnitt lång serie som nu visas varje lördag på SVT. Resultatet är den mest fantastiska och ambitiösa Foo Fighters-skivan hittils – samma sak lovas inför sommarens stora Ullevi-konsert, som är en del i bandets 20-årsjubileumsturné.

Biljetterna släpps fredag den 21 november kl 12.00.

Biljetterna kostar 460-895 kr + serviceavgift och säljs via Livenation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70, Got Event Biljett 031-81 10 20, samt direktköp hos Ticnet-ombud.

Relaterade artiklar