KONSERTNYHET: Metallica tillbaka på Ullevi nästa sommar!

Ja, du läste rätt. Metallica kommer tillbaka till Göteborg sommaren 2015 för en exklusiv konsert på Ullevi i Göteborg lördagen den 22 augusti!

Annons 

 

Metallica-Ullevi-2015

Det står nu klart att fyra år efter den slutsålda och hyllade succékonserten på Ullevi 2011 återvänder ett av världshistoriens största rockband till Göteborg och till platsen där de fyra år tidigare bjöd Göteborgarna på en storslagen och otroligt mäktig konsertupplevelse.

Konserten sommaren 2011 (som de gjorde som en del av Big 4-paketet med Slayer, Megadeth och Anthrax) sändes live i SVT. Under Metallicas del av sändningen satt hela 733.000 personer bänkade och tittade.

Det är uppenbart att Sverige älskar Metallica, precis som det är uppenbart att kärleken är besvarad. Vi är enormt taggade och glada över att få hälsa James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett och Robert Trujillo tillbaka till Ullevi för en explosiv konsertkväll vi sent kommer glömma. 

Vi ses i Göteborg lördagen den 22 augusti!

I måndags släpptes också en nyutgåva av deras banbrytande film ”METALLICA: Some Kind of Monster” på Blu-Ray med anledning av filmens 10-årsjubileum.

 

DATUM: 22.8 – Göteborg, Ullevi 

BILJETTER: Biljetterna släpps tisdagen den 2 december kl 09.00.

Biljetterna kostar 450-795 kr + serviceavgift och säljs via Livenation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70, Got Event Biljett 031-81 10 20, samt direktköp hos Ticnet-ombud.

 

METALLICA – STHLM FIELDS

Relaterade artiklar