NY ROCKVIDEO: Premiär för ny video med The Storyteller

THE STORYTELLER på gång att släppa nytt album, SACRED FIRE, den 27 februari 2015. Nu är det dags att släppa den första singeln och videon. Låten heter ONE LAST STAND och videon är inspelad på en deras spelning hos Gefle Hårdrocksklubb. Det är en riktigt bra och klassiskt Power Metal-låt med alla tillhörande ingredienser. Lyssna och kolla in videon som är inspelad på GHK, Getaway och Pub Anchor nedan.

Annons 

 

[youtube_excl]QT_ylq92nlI[/youtube_excl]

 

The Storyteller är ett Power Metal-band från Gävle som funnits sedan mitten av 90-talet, de har turnerat mycket genom åren och supportat band som Helloween, Gamma Ray, Blind Guardian, Stratovarius och Hammerfall. Den 27 februari nästa år kommer de släppa sin nästa platta SACRED FIRE

Det är redan nu dags att fira den nya skivan, så de har anordnat en releasefest tillsammans med Gefle Hårdrocksklubb och Rockbladet.se,  festen kommer hållas på Gasklockorna i Gävle lördagen den 22 november. Nya albumet SACRED FIRE kommer finnas till försäljning under hela festen, det är det enda tillfället att kunna köpa den innan skivans officiella releasedatum.

Mer info om RELEASEFESTEN finner du här.

 

 

The-Storyteller-bandbild-2014

 

BANDFAKTA – THE STORYTELLER

MEDLEMMAR

L-G Persson: Vocals
Jacob Wennerqvist: Guitars
Marcus Backlund: Guitars
Henke Brannerydh: Bass
Martin Hjerpe: Drums

| HEMSIDA | FACEBOOK |

 

Ghk-logga

Relaterade artiklar