NYHET: Ännu fler akter klara till Bråvalla 2015

Bandsläppsveckan är i full gång! Idag fyller Bråvalla på med fyra nya akter, alla i metalrockens tecken. Prisbelönade Sabaton och Grammynominerade Lamb of God är några av de band som adderas till programmet. Festivalen kommer att fortsätta att släppa nya, grymma bokningar till festivalen varje dag fram till fredag.

archenemy

Faluns stoltheter i metalbandet Sabaton är aktuella med det efterlängtade albumet Heroes. Albumet har även fått namnge deras pågående massiva världsturné. Nu når turnén Sverige och bandet är lika peppade som vi! Sabaton har tidigare turnerat med bland andra Iron Maiden och blivit utnämnda till Best Breakthrough Artist på Metal Hammers UK’s Golden Gods Awards.

Lamb of God följer inga trender. De gör vad de vill, hur de vill och när de vill. Eller som de själva säger: det finns metalband och så finns det Lamb of God. Med tre Grammynomineringar, en arenaturné tillsammans med Slipknot, spelningar som förband till Metallica och flera framgångsrika album kommer de nu till Bråvalla med sin ösiga metalrock.

De får sällskap av omåttligt populära Arch Enemy, som gjorde en av de mest bejublade spelningarna under årets Getaway Rock. Den nya sångerskan, kanadensiska Alissa White-Gluz, (tidigare The Agonist), går från sång till growl utan att blinka, samtidigt som bandet levererar en otrolig liveshow. Klara för Bråvalla 2015 är även det lika fantastiska livebandet Every Time I Die

Dagens artistsläpp:
Sabaton
Lamb of God
Arch Enemy
Every Time I Die

Bråvalla festival 2015 går av stapeln den 25-27 juni i Norrköping. Biljetterna till Bråvalla festival släpps officiellt den 1 december via http://Eventim.se, men den 29 november mellan klockan 10:00 och 14:00 hålls den årliga pre-salen på turistbyrån i Norrköping dit alla är välkomna.

Relaterade artiklar