NYHET: Äntligen är Plan Three tillbaka

Efter att nästan 3 år har gått sedan EP-n "The signal, part 1" släpptes kan Plan Three nu meddela att Album Nr2 är under full produktion. Release av albumet "Wish I was storm borne” blir 25 Februari 2015 och första singeln "When everything comes to an end" släpptes den 5/11.

plan_three

Bandet som har delat scen med band som 3 Doors Down, 30 seconds to Mars och HIM har sedan 2012 dubblat sin fanbase medöver 3,5 miljoner views på Youtube , 12 miljoner streams på Spotify, och mer än 16 000 Fans på Facebook. Allt detta trots frånvaron av gig och släpp under den perioden.

Sångaren i Plan Three – Jacob Lovén säger själv så här:

Vår långa paus och fansens aldrig sinande support under tiden vi varit borta har lett till en nyvunnen kärlek till att skriva nya låtar och till varandra. Arbetet med nya skivan har varit fyllt med passion och gått så bra att vi har svårt att hålla tillbaka entusiasmen när vi berättar om det. Vi är minst sagt mycket nöjda med nya albumet och ser grymt mycket fram emot både albumsläppet och den efterföljande turnén till våren.

Datum:
5/11 – Singelsläpp – “When Everything Comes To An End”
25/2 – Albumsläpp – "Wish I Was Storm Borne”
27/2 – Den första av 10 intima och exklusiva spelningar i Sverige med start på Klubben i Sthlm

Spotifyhttp://open.spotify.com/track/1NWxSTvSW9Lnoi2ub6S4kq

 

Relaterade artiklar