NYHET: Chasing Neverland släpper låten Unwritten Pages

Chasing Neverland är Stenungsunds-bandet som började spela tung melodiös metal tillsammans 2011 och har snabbt blivit ett av de mest lovande up and coming banden inom metal i Sverige.

Omslag_ChasingNeverland300x300

Ingen i bandet hade kunnat förutse när det hela drog igång i augusti 2011 att de skulle spela in sin debutplatta med Daniel Antonsson, tidigare aktiv i Soilwork, Dark Tranquillity och Dimension Zero, efter mindre än två år. De är ett flitigt live-band som nyligen turnerat i Sverige, Norge, Finland och Tyskland och har ständigt nya gigs på gång. Med mycket nytt material i bagaget släpper de nu singeln "Unwritten Pages" via 666 SONGS. Låten spelas som Bandit Metal Breaker hela veckan på Bandit Metal och går även att lyssna på via alla digitala plattformar över hela världen.

Spotify: http://open.spotify.com/track/3xSPLrgjf9JaHEpcFeJOwo
iTunes: http://itunes.apple.com/se/album/unwritten-pages-single/id934777887

Relaterade artiklar