NYHET: Första artisterna till Bråvalla festival 2015 är klara

Idag släppte Bråvalla Festival sina första bokningar, lnga mindre än popikonen Robbie Williams, hitproducenten Calvin Harris och det fenomenala livebandet Muse. De kommer alltså att fortsätta släppa nya, grymma bokningar till festivalen varje dag fram till fredag. 2015 års festival går av stapeln 25-27 juni, just när den svenska sommaren är som bäst.

robbie willims

Robbie Williams har gett oss klassiska popanthems som Angels, Kids, Rock DJ, Let me entertain you och Feel. Inte mindre än sex av hans album återfinns bland de 100 mest säljande genom tiderna i Storbritannien. När Robbie 2010 mottog en Brit Award för ”Outstanding Contribution To Music” var det hans sjuttonde i ordningen och han har nu fler än någon annan artist. Hans senaste album, Swing Both Ways, nådde ända till plats ett på den brittiska albumlistan. Med mer än 70 miljoner album sålda världen över och otaliga hits är vi otroligt stolta att välkomna Robbie Williams till Bråvalla. 

Calvin och Robbie får sällskap av det brittiska bandet Muse. Deras spektakulära, energiska livespelningar har gjort Muse kända som ett av världens absolut bästa liveband och de har två gånger blivit belönade på Brit Awards för "Best British Live Act". De har också vunnit 5 MTV Europe Music Awards, 6 NME Awards och 6 Q Awards för sin musik.

Dagens artistsläpp:
Robbie Williams
Calvin Harris
Muse

Biljetterna till Bråvalla festival släpps officiellt den 1 december via Eventim.se, men den 29 november mellan klockan 10:00 och 14:00 hålls den årliga pre-salen på turistbyrån i Norrköping dit alla är välkomna.

Relaterade artiklar