NYHET: RAMMSTEIN firar 20 år med att lägga upp alla skivor på Spotify

Från och med idag finns Rammsteins fullständiga katalog tillgänglig på Spotify

Annons 

 

Rammstein-Bandbild-2014

Spotify är glada att kunna avslöja att det legendariska rockbandet Rammstein – som även firar sitt 20-års jubileum – släpper hela sin katalog exklusivt på Spotify från och med idag. 

Med start idag, kan fans på Spotify njuta av det tyska bandets omfattande katalog, innefattade sex studioalbum med klassiker som: 

Herzeleid (1995)

Sehnsucht (1997)

Mutter (2001)

Reise, Reise (2004) 

Rosenrot (2005)

Liebe ist für alle da (2009)

Rammstein har även satt ihop sin egen spellista med låtar och artister som har inspirerat dem genom åren och innehåller bl.a. Sex Pistols, Prince, Depeche Mode och Prodigy

”Idag är en stor dag, både för fans och för Spotify. Vi är väldigt glada att presentera Rammsteins storslagna katalog exklusivt på Spotify och introducera detta fantastiska band för en ny generation av fans världen över”, säger Ken Parks, Chief Content Officer, Spotify.  

Dagens musikfans har väldigt varierande lyssnings- och konsumeringsvanor, vilket ger artister mer möjligheter än någonsin att inte bara nå ut till sina fans, men även att få ersättning för allt mobilt och uppkopplat användande av ditt material.  Som en långtidspartner till Rammstein, är vi väldigt glada att för första gången göra bandets fullständiga katalog tillgänglig på en streamingtjänst”, säger Frank Briegmann, President Central Europé and Deutsche Grammophon. 

Spotify är den enda gratis streamingtjänst som kommer att ha Rammsteins fullständiga katalog tillgänglig.

 

LYSSNA PÅ SPOTIFY

Relaterade artiklar