JULKALENDER 2014: Lucka 10

Dags för LUCKA 10 i vår Julkalender 2014. Vi utser en låt varje dag fram till jul som läggs in i vår lista på Spotify. Listan i sin helhet innehåller låtar som vi på Rockbladet tycker är några av de bästa låtar som släppts under 2014. Idag är det Nobeldagen och det är dags för tionde låten, för bara några veckor sedan besökte Rival Sons Sverige för konserter både i Göteborg och Stockholm. Enligt Fredrik Blid och Emma Kling var det en hårresande och helt magiska föreställningar. Av alla deras låtskatter har vi nu valt låten Secret från senaste albumet Great Western Valkyrie. Om du följer listan och anmäler dig i tävlingen nedan har du chansen att vinna ett 3-månaders abonnemang hos Spotify. Mer info nedan.

RivalSons_MartinaJelvinger_3

Under Lucka 10 finner du tionde låten i vår julkalender. Valet av låt idag kommer från Rival Sons och deras senaste skiva Great Western Valkyrie som släpptes i juni via Earache Records. Låten vi valt är Secret. En riktigt svängig Rival–Son-Rock-Låt som rent mentalt tar oss tillbaka till 60-70-talet och en rökig pub i den amerikanska södern. Mycket Jimi Hendrix-influerat. Om du inte hört Rival Sons innan tryck igång låten nedan och njut.

<a href="http://open.spotify.com/user/rockbladet/playlist/2zgZ7V0vHQ9Xm1OhGkhDX0">Rockbladet.se – Julkalender 2014</a>

 

 

Tillsammans med Spotify kör vi nu en tävling där vi varje vecka fram till jul kommer dra vinnare där första priset är ett tre-månaders-abonnemang på Spotify. Detta går att använda oavsett om du redan är betalkund eller gratiskund. Vinnaren och två stycken till kommer även vinna Rockbladet.se's egna T-shirt eller Keps i valfri färg och storlek.

För att delta i tävlingen behöver du:

– Följ vår Julkalender 2014 på Spotify.
– Följa Rockbladet.se på Facebook.com.
– Följa Rockbladet på Spotify.com.
– Skriv en kort motivering till varför just du ska vinna abonnemanget hos Spotify.

Schemat för när vi kommer utse vinnare fram till Jul är:

Tävling #1: Söndag, 2014-12-07

Tävling #2: Söndag, 2014-12-14

Tävling #3: Söndag, 2014-12-21

Tävling #4: Julafton, Onsdag, 2014-12-24

Glöm nu inte bort att gå in och följa oss på 

SPOTIFY | JULKALENDER 2014 | FACEBOOK

 

[xyz-cfm-form id=4]

 

LYCKA TILL ÖNSKAR VI ALLA FRÅN

Redaktionen på Rockbladet.se

Relaterade artiklar