JULKALENDER 2014: Lucka 11

Den ELFTE låten är tagen från Mastodons senaste album ONCE MOR 'ROUND THE SUN och heter HIGH ROAD. De spelade bland annat på Sthlm Fields i början av sommaren, med deras mustiga, progressiva och massiva sound har deras popularitet ökat så pass mycket att de hamnade på BILLBOARD plats nr 6 efter första veckans försäljning.

30052014-Mastodon-STHLM fields-JS-_DSC3008

Under Lucka 11 finner du elfte låten i vår julkalender. Valet av låt idag kommer från Mastodons och deras senaste skiva Once 'Round The Sun som släpptes i juni via Reprise Records. Låten vi valt är High Road. En mycket kraftfull, maffig och progressiv låt med. En inom genren av de bästa skivorna som släpptes under 2014.

<a href="http://open.spotify.com/user/rockbladet/playlist/2zgZ7V0vHQ9Xm1OhGkhDX0">Rockbladet.se – Julkalender 2014</a>

 

 

Tillsammans med Spotify kör vi nu en tävling där vi varje vecka fram till jul kommer dra vinnare där första priset är ett tre-månaders-abonnemang på Spotify. Detta går att använda oavsett om du redan är betalkund eller gratiskund. Vinnaren och två stycken till kommer även vinna Rockbladet.se's egna T-shirt eller Keps i valfri färg och storlek.

För att delta i tävlingen behöver du:

– Följ vår Julkalender 2014 på Spotify.
– Följa Rockbladet.se på Facebook.com.
– Följa Rockbladet på Spotify.com.
– Skriv en kort motivering till varför just du ska vinna abonnemanget hos Spotify.

Schemat för när vi kommer utse vinnare fram till Jul är:

Tävling #1: Söndag, 2014-12-07

Tävling #2: Söndag, 2014-12-14

Tävling #3: Söndag, 2014-12-21

Tävling #4: Julafton, Onsdag, 2014-12-24

Glöm nu inte bort att gå in och följa oss på 

SPOTIFY | JULKALENDER 2014 | FACEBOOK

 

[xyz-cfm-form id=4]

 

LYCKA TILL ÖNSKAR VI ALLA FRÅN

Redaktionen på Rockbladet.se

Relaterade artiklar