JULKALENDER 2014: Lucka 2

2 december och dags för LUCKA 2 i vår Julkalender 2014. Vi kommer dela en låt varje dag fram till jul som läggs in i vår lista på Spotify. Andra låten är med en hypad rock-duo från Toronto i Kanada som efter 8 års uppehåll äntligen är tillbaka på scenen igen. Om du följer listan och anmäler dig i tävlingen nedan har du chansen att vinna ett 3-månaders abonnemang hos Spotify. Mer info nedan.

DeathFromAbove1979-PhysicalWorld-Cover

Under Lucka 2 finner du andra låten i vår julkalender. Gruppen är det kanadensiska rock-duetten DEATH FROM ABOVE 1979. De släppte sin första skiva, "You're a Woman, I'm a Machine", för 10 år sedan, men redan efter knappt två år så splittrades bandet. Men nu under 2014 har de spelat in och släppt sitt andra alster, "The Physical World". Flera av oss på Rockbladets redaktion tycker denna duo är minst sagt högintressant. Låten vi valt är första singeln "Trainwreck 1979".

<a href="http://open.spotify.com/user/rockbladet/playlist/2zgZ7V0vHQ9Xm1OhGkhDX0">Rockbladet.se – Julkalender 2014</a>

 

Tillsammans med Spotify har vi nu startat en tävling där vi varje vecka fram till jul kommer dra vinnare där första priset är ett tre-månaders-abonnemang på Spotify. Detta går att använda oavsett om du redan är betalkund eller gratiskund. Vinnaren och två stycken till kommer även vinna Rockbladet.se's egna T-shirt eller Keps i valfri färg och storlek.

För att delta i tävlingen behöver du:

– Följ vår Julkalender 2014 på Spotify.
– Följa Rockbladet.se på Facebook.com.
– Följa Rockbladet på Spotify.com.
– Skriv en kort motivering till varför just du ska vinna abonnemanget hos Spotify.

Schemat för när vi kommer utse vinnare fram till Jul är:

Tävling #1: Söndag, 2014-12-07

Tävling #2: Söndag, 2014-12-14

Tävling #3: Söndag, 2014-12-21

Tävling #4: Julafton, Onsdag, 2014-12-24

Glöm nu inte bort att gå in och följa oss på 

SPOTIFY | JULKALENDER 2014 | FACEBOOK

 

[xyz-cfm-form id=4]

 

LYCKA TILL ÖNSKAR VI ALLA FRÅN

Redaktionen på Rockbladet.se

Relaterade artiklar