JULKALENDER 2014: Lucka 3

3 december och dags för LUCKA 3 i vår Julkalender 2014. Vi utser en låt varje dag fram till jul som läggs in i vår lista på Spotify. Listan i sin helhet innehåller låtar som vi på Rockbladet tycker är några av de bästa låtar som släppts under 2014. Tredje låten är med en svensk Heavy Metal-grupp som just i detta nu är ute och turnérar runt om i Europa. Bandet vi pratar om är H.E.A.T. Om du följer listan och anmäler dig i tävlingen nedan har du chansen att vinna ett 3-månaders abonnemang hos Spotify. Mer info nedan.

HEAT-Bandbild2014-RB-MinnaRidderstolpe

Under Lucka 3 finner du tredje låten i vår julkalender. Idag finner du en låt med den svenska Heavy Metal-gruppen H.E.A.T från Upplands-Väsby utanför Stockholm. I våras släppte de sitt senaste album "Tearing Down The Walls", ett album som enligt Jonas Lööw är deras särklassigt bästa album hittills. Vi på Rockbladet fick dessutom vara med bandet under deras båda Releasefester, dels på hemmaplan i Väsby och även i Göteborg. Vilket låt som skulle väljas var inte helt lätt. Men till slut blev valet en riktigt party-dänga, "A Shot At Redemption".

<a href="http://open.spotify.com/user/rockbladet/playlist/2zgZ7V0vHQ9Xm1OhGkhDX0">Rockbladet.se – Julkalender 2014</a>

 

Tillsammans med Spotify har vi nu startat en tävling där vi varje vecka fram till jul kommer dra vinnare där första priset är ett tre-månaders-abonnemang på Spotify. Detta går att använda oavsett om du redan är betalkund eller gratiskund. Vinnaren och två stycken till kommer även vinna Rockbladet.se's egna T-shirt eller Keps i valfri färg och storlek.

För att delta i tävlingen behöver du:

– Följ vår Julkalender 2014 på Spotify.
– Följa Rockbladet.se på Facebook.com.
– Följa Rockbladet på Spotify.com.
– Skriv en kort motivering till varför just du ska vinna abonnemanget hos Spotify.

Schemat för när vi kommer utse vinnare fram till Jul är:

Tävling #1: Söndag, 2014-12-07

Tävling #2: Söndag, 2014-12-14

Tävling #3: Söndag, 2014-12-21

Tävling #4: Julafton, Onsdag, 2014-12-24

Glöm nu inte bort att gå in och följa oss på 

SPOTIFY | JULKALENDER 2014 | FACEBOOK

 

[xyz-cfm-form id=4]

 

LYCKA TILL ÖNSKAR VI ALLA FRÅN

Redaktionen på Rockbladet.se

Relaterade artiklar