JULKALENDER 2014: Lucka 4

4 december och dags för LUCKA 4 i vår Julkalender 2014. Vi utser en låt varje dag fram till jul som läggs in i vår lista på Spotify. Listan i sin helhet innehåller låtar som vi på Rockbladet tycker är några av de bästa låtar som släppts under 2014. Fjärde låten är med den svensk-danska Metal-bandet Amaranthe. De är högaktuella med sitt nya album Massive Addictive. De kommer dessutom spela på Göta Källare ikväll. Om du följer listan och anmäler dig i tävlingen nedan har du chansen att vinna ett 3-månaders abonnemang hos Spotify. Mer info nedan.

Amaranthe2014-collage-by-PatricUllaeus

Under Lucka 4 finner du fjärde låten i vår julkalender. Vi fortsätter med ytterligare ett svenskt band, eller egentligen svensk-danskt om man ska vara petig. De vi pratar om är Amaranthe, ett Pop-Metal-band som håller på att erövra världen med sin musik. De är aktuella med sitt tredje album Massive Addictive. De har även precis kommit hem från en massiv turné, support till Within Temptation i USA, Japan, headline-turné i USA och Mexico. Ikväll spelar de återigen på svensk mark, på Göta Källare i Stockholm. VI har valt av de tyngre låtarna från nya skivan, och valet blev "Unreal".

<a href="http://open.spotify.com/user/rockbladet/playlist/2zgZ7V0vHQ9Xm1OhGkhDX0">Rockbladet.se – Julkalender 2014</a>

 

Tillsammans med Spotify har vi nu startat en tävling där vi varje vecka fram till jul kommer dra vinnare där första priset är ett tre-månaders-abonnemang på Spotify. Detta går att använda oavsett om du redan är betalkund eller gratiskund. Vinnaren och två stycken till kommer även vinna Rockbladet.se's egna T-shirt eller Keps i valfri färg och storlek.

För att delta i tävlingen behöver du:

– Följ vår Julkalender 2014 på Spotify.
– Följa Rockbladet.se på Facebook.com.
– Följa Rockbladet på Spotify.com.
– Skriv en kort motivering till varför just du ska vinna abonnemanget hos Spotify.

Schemat för när vi kommer utse vinnare fram till Jul är:

Tävling #1: Söndag, 2014-12-07

Tävling #2: Söndag, 2014-12-14

Tävling #3: Söndag, 2014-12-21

Tävling #4: Julafton, Onsdag, 2014-12-24

Glöm nu inte bort att gå in och följa oss på 

SPOTIFY | JULKALENDER 2014 | FACEBOOK

 

[xyz-cfm-form id=4]

 

LYCKA TILL ÖNSKAR VI ALLA FRÅN

Redaktionen på Rockbladet.se

Relaterade artiklar