JULKALENDER 2014: Lucka 5

5 december och dags för LUCKA 5 i vår Julkalender 2014. Vi utser en låt varje dag fram till jul som läggs in i vår lista på Spotify. Femte låten är med ett amerikansk band som är ett av grungens förfädrar, tillika ett av världens absolut bästa liveband alla kategorier, vem minns inte deras konsert på Globen sommaren 2012. Vi pratar så klart om Pearl Jam. Om du följer listan och anmäler dig i tävlingen nedan har du chansen att vinna ett 3-månaders abonnemang hos Spotify. Mer info nedan.

Pearl Jam - Globen 2012 - Bild6

Under Lucka 5 finner du femte låten i vår julkalender. Valet av låt idag kommer från Pearl Jam och deras senaste skiva Lightning Bolt, och det blir deras första singel Sirens. Det är en mycket bra låt. Det är svårt att säga vad det är som gör att Pearl Jam är så bra, de lyckas helt enkelt skapa musik som berör dig som person på alla plan. Framför allt är det den röst Eddie Vedder besitter, hans dynamik och passion är helt makalös, rent euforiskt. Om du inte sett dem live någon gång, så bör du verkligen göra det. Det är ett av de banden alla rock-älskare måste se innan man dör.

<a href="http://open.spotify.com/user/rockbladet/playlist/2zgZ7V0vHQ9Xm1OhGkhDX0">Rockbladet.se – Julkalender 2014</a>

 

Tillsammans med Spotify har vi nu startat en tävling där vi varje vecka fram till jul kommer dra vinnare där första priset är ett tre-månaders-abonnemang på Spotify. Detta går att använda oavsett om du redan är betalkund eller gratiskund. Vinnaren och två stycken till kommer även vinna Rockbladet.se's egna T-shirt eller Keps i valfri färg och storlek.

För att delta i tävlingen behöver du:

– Följ vår Julkalender 2014 på Spotify.
– Följa Rockbladet.se på Facebook.com.
– Följa Rockbladet på Spotify.com.
– Skriv en kort motivering till varför just du ska vinna abonnemanget hos Spotify.

Schemat för när vi kommer utse vinnare fram till Jul är:

Tävling #1: Söndag, 2014-12-07

Tävling #2: Söndag, 2014-12-14

Tävling #3: Söndag, 2014-12-21

Tävling #4: Julafton, Onsdag, 2014-12-24

Glöm nu inte bort att gå in och följa oss på 

SPOTIFY | JULKALENDER 2014 | FACEBOOK

 

[xyz-cfm-form id=4]

 

LYCKA TILL ÖNSKAR VI ALLA FRÅN

Redaktionen på Rockbladet.se

Relaterade artiklar