JULKALENDER 2014: Lucka 6

Dags för LUCKA 6 i vår Julkalender 2014. Vi utser en låt varje dag fram till jul som läggs in i vår lista på Spotify. Listan i sin helhet innehåller låtar som vi på Rockbladet tycker är några av de bästa låtar som släppts under 2014. Sjätte låten är med ett svenskt band från Stockholm som heter Hong Faux. Detta band är ett av årets stora upptäckter på rockkartan. Deras hårda och tunga 70-talsinspirerande sound ihop med sångaren Nik Siréns enorma röstkapacitet är helt fantastiskt bra. Om du följer listan och anmäler dig i tävlingen nedan har du chansen att vinna ett 3-månaders abonnemang hos Spotify. Mer info nedan.

Pearl Jam - Globen 2012 - Bild6

Under Lucka 6 finner du sjätte låten i vår julkalender. Valet av låt idag kommer från Hong Faux och deras EP Hello Neptune som släpptes i början av året via Anders Fridéns egna skivbolag Razzia Notes, och låten vi valt är Coming Through The Rye. Just den här låten vill bandet visa att man mycket väl kan mixa tunga rock-riff tillsammans med en finstämd pop-melodi. Videon till låten ganska enkel med väldigt tydlig och framhäver låten till sitt maximum..

<a href="http://open.spotify.com/user/rockbladet/playlist/2zgZ7V0vHQ9Xm1OhGkhDX0">Rockbladet.se – Julkalender 2014</a>

 

 

Tillsammans med Spotify har vi nu startat en tävling där vi varje vecka fram till jul kommer dra vinnare där första priset är ett tre-månaders-abonnemang på Spotify. Detta går att använda oavsett om du redan är betalkund eller gratiskund. Vinnaren och två stycken till kommer även vinna Rockbladet.se's egna T-shirt eller Keps i valfri färg och storlek.

För att delta i tävlingen behöver du:

– Följ vår Julkalender 2014 på Spotify.
– Följa Rockbladet.se på Facebook.com.
– Följa Rockbladet på Spotify.com.
– Skriv en kort motivering till varför just du ska vinna abonnemanget hos Spotify.

Schemat för när vi kommer utse vinnare fram till Jul är:

Tävling #1: Söndag, 2014-12-07

Tävling #2: Söndag, 2014-12-14

Tävling #3: Söndag, 2014-12-21

Tävling #4: Julafton, Onsdag, 2014-12-24

Glöm nu inte bort att gå in och följa oss på 

SPOTIFY | JULKALENDER 2014 | FACEBOOK

 

[xyz-cfm-form id=4]

 

LYCKA TILL ÖNSKAR VI ALLA FRÅN

Redaktionen på Rockbladet.se

Relaterade artiklar