JULKALENDER 2014: Lucka 7

Dags för LUCKA 7 i vår Julkalender 2014. Vi utser en låt varje dag fram till jul som läggs in i vår lista på Spotify. Listan i sin helhet innehåller låtar som vi på Rockbladet tycker är några av de bästa låtar som släppts under 2014. Sjunde låten är med ett svenskt melodiska dödsmetalbandet Arch Enemy, låter är tagen från nya albumet "War Eternal". Bandet som betecknats som en supergrupp och har haft många medlemsbyten under åren sedan starten 1996.  I mars tidigare i år valde Angela Gossow att hoppa av bandet och Alissa White-Gluz klev in som ersattare. Alissa har precis som sin föregångare en stark karaktärsröst, hon har dessutom en helt otrolig energi och utstrålning på scen. Om du följer listan och anmäler dig i tävlingen nedan har du chansen att vinna ett 3-månaders abonnemang hos Spotify. Mer info nedan.

WOA-2014-1970

Under Lucka 7 finner du sjunde låten i vår julkalender. Valet av låt idag kommer från Arch Enemy och deras senaste skiva War Eternal som släpptes i juni via Century Media. Låten vi valt är titellåten War Eternal. Detta är ett spår som är en bra fingervisning på hur skivan låter. Gitarr-riffen manglar på tungt och frenetiskt, Alissas röst smälter in perfekt i låten och fyller den med en bra energi. I refrängerna och i mellanspelen sänks tempot och låter gitarrmelodierna ta den plats de förtjänar.

<a href="http://open.spotify.com/user/rockbladet/playlist/2zgZ7V0vHQ9Xm1OhGkhDX0">Rockbladet.se – Julkalender 2014</a>

 

 

Tillsammans med Spotify har vi nu startat en tävling där vi varje vecka fram till jul kommer dra vinnare där första priset är ett tre-månaders-abonnemang på Spotify. Detta går att använda oavsett om du redan är betalkund eller gratiskund. Vinnaren och två stycken till kommer även vinna Rockbladet.se's egna T-shirt eller Keps i valfri färg och storlek.

För att delta i tävlingen behöver du:

– Följ vår Julkalender 2014 på Spotify.
– Följa Rockbladet.se på Facebook.com.
– Följa Rockbladet på Spotify.com.
– Skriv en kort motivering till varför just du ska vinna abonnemanget hos Spotify.

Schemat för när vi kommer utse vinnare fram till Jul är:

Tävling #1: Söndag, 2014-12-07

Tävling #2: Söndag, 2014-12-14

Tävling #3: Söndag, 2014-12-21

Tävling #4: Julafton, Onsdag, 2014-12-24

Glöm nu inte bort att gå in och följa oss på 

SPOTIFY | JULKALENDER 2014 | FACEBOOK

 

[xyz-cfm-form id=4]

 

LYCKA TILL ÖNSKAR VI ALLA FRÅN

Redaktionen på Rockbladet.se

Relaterade artiklar