JULKALENDER 2014: Lucka 8

Dags för LUCKA 8 i vår Julkalender 2014. Vi utser en låt varje dag fram till jul som läggs in i vår lista på Spotify. Listan i sin helhet innehåller låtar som vi på Rockbladet tycker är några av de bästa låtar som släppts under 2014. Åttonde låten är med ett svenskt rockband från Örebro som heter Truckfighters. Låten är tagen från deras senaste album "Universe". Bandet är ett extremt hårt arbetande band som i princip ligger ute på vägarna största delen av årets alla dagar. Trion spelar en hård, rak, enkel och en mycket tilltalande rockmusik med starka influenser från 70-talet. Om du följer listan och anmäler dig i tävlingen nedan har du chansen att vinna ett 3-månaders abonnemang hos Spotify. Mer info nedan.

Truckfighters-Logo

Under Lucka 8 finner du åttonde låten i vår julkalender. Valet av låt idag kommer från Truckfighters och deras senaste skiva Universe som släpptes i februari via Fuzzorama Records. Låten vi valt är Mind Control. Ett spår som är ett en låt som beskriver hur bandet musik låter. Ett högt driv och puls i basgången och skitiga gitarr-riff. Ett band som måste upplevas live, en upplevelse som sent kommer glömmas. Truckfighters har börjats spelas mer och mer även här hemma i Sverige.

<a href="http://open.spotify.com/user/rockbladet/playlist/2zgZ7V0vHQ9Xm1OhGkhDX0">Rockbladet.se – Julkalender 2014</a>

 

 

Tillsammans med Spotify kör vi nu en tävling där vi varje vecka fram till jul kommer dra vinnare där första priset är ett tre-månaders-abonnemang på Spotify. Detta går att använda oavsett om du redan är betalkund eller gratiskund. Vinnaren och två stycken till kommer även vinna Rockbladet.se's egna T-shirt eller Keps i valfri färg och storlek.

För att delta i tävlingen behöver du:

– Följ vår Julkalender 2014 på Spotify.
– Följa Rockbladet.se på Facebook.com.
– Följa Rockbladet på Spotify.com.
– Skriv en kort motivering till varför just du ska vinna abonnemanget hos Spotify.

Schemat för när vi kommer utse vinnare fram till Jul är:

Tävling #1: Söndag, 2014-12-07

Tävling #2: Söndag, 2014-12-14

Tävling #3: Söndag, 2014-12-21

Tävling #4: Julafton, Onsdag, 2014-12-24

Glöm nu inte bort att gå in och följa oss på 

SPOTIFY | JULKALENDER 2014 | FACEBOOK

 

[xyz-cfm-form id=4]

 

LYCKA TILL ÖNSKAR VI ALLA FRÅN

Redaktionen på Rockbladet.se

Relaterade artiklar