JULKALENDER 2014: Lucka 9

Dags för LUCKA 9 i vår Julkalender 2014. Vi utser en låt varje dag fram till jul som läggs in i vår lista på Spotify. Listan i sin helhet innehåller låtar som vi på Rockbladet tycker är några av de bästa låtar som släppts under 2014. Nionde låten är med den stora hatt och solglasögon-prydda gitarrlegenden Slash. Vi valde titellåten av hans nya album World On Fire, där även Myles Kennedy och bandet The Conspirators. Om du följer listan och anmäler dig i tävlingen nedan har du chansen att vinna ett 3-månaders abonnemang hos Spotify. Mer info nedan.

Slash-India-Tour.

Under Lucka 9 finner du nionde låten i vår julkalender. Valet av låt idag kommer från Slash ft Myles Kennedy & The Conspirators och deras senaste skiva World On Fire som släpptes i september via Dik Hayd International / Warner Music. Låten vi valt är titelspåret World On Fire. Det är ett spår som är en av de bästa låtarna som Slash gjort enligt Jonas Lööw. Feel good-rock när den är som bäst, och en låt som passar Myles Kenedys röst perfekt. Nästa sommar kommer vi kunna se honom spela på Sweden Rock Festival.

<a href="http://open.spotify.com/user/rockbladet/playlist/2zgZ7V0vHQ9Xm1OhGkhDX0">Rockbladet.se – Julkalender 2014</a>

 

 

Tillsammans med Spotify kör vi nu en tävling där vi varje vecka fram till jul kommer dra vinnare där första priset är ett tre-månaders-abonnemang på Spotify. Detta går att använda oavsett om du redan är betalkund eller gratiskund. Vinnaren och två stycken till kommer även vinna Rockbladet.se's egna T-shirt eller Keps i valfri färg och storlek.

För att delta i tävlingen behöver du:

– Följ vår Julkalender 2014 på Spotify.
– Följa Rockbladet.se på Facebook.com.
– Följa Rockbladet på Spotify.com.
– Skriv en kort motivering till varför just du ska vinna abonnemanget hos Spotify.

Schemat för när vi kommer utse vinnare fram till Jul är:

Tävling #1: Söndag, 2014-12-07

Tävling #2: Söndag, 2014-12-14

Tävling #3: Söndag, 2014-12-21

Tävling #4: Julafton, Onsdag, 2014-12-24

Glöm nu inte bort att gå in och följa oss på 

SPOTIFY | JULKALENDER 2014 | FACEBOOK

 

För- och efternamn
*
E-post
*
Adress
*
Postnummer
*
Postadress
*
Telefonnummer
*
Vad heter krogen där GHK brukar anordna sina konsertevents?
*
Motivera kort varför just du ska vinna den här tävlingen.
*
När jag deltar i Rockbladet.se's tävlingar godkänner jag att jag blir medlem av vårt Nyhetsbrev.
Jag godkänner att jag vill ha nyhetsbrev*
*

 

LYCKA TILL ÖNSKAR VI ALLA FRÅN

Redaktionen på Rockbladet.se


Stöd ROCKBLADETFACEBOOK
Klicka på LIKE i den högra kolumnen eller besök oss på FACEBOOK


Relaterade artiklar