KONSERTNYHET: AC/DC TILL FRIENDS ARENA I SOMMAR!

För bara ett par veckor sedan släppte de sitt efterlängtade album ”Rock or Bust”, och nu är vi väldigt stolta att kunna meddela att ett av planetens största band någonsin, legendariska AC/DC, återvänder till Sverige för en konsert i sommar!

ACDC_600

Senast AC/DC spelade i Sverige var 2010 då de bjöd ett utsålt Stockholms Stadion på ett magnifikt och explosivt rockkonsert-mästerverk, på ett sätt som bara AC/DC kan. Nu är de tillbaka med deras första nya album på sex år och AC/DC låter precis lika bra som vanligt.

På denna världsturné spelar Stevie Young, brorson till bandets grundande bröder Angus och Malcolm Young, gitarr istället för Malcolm med anledning av Malcolms hälsotillstånd. Stevie spelade också gitarr på nya albumet ”Rock or Bust”.

Sedan starten för över 40 år sedan i Australien har bandet sålt över 200 miljoner album. Deras mästerverk ”Back in Black” från 1980 har bara det sålt i över 50 miljoner exemplar och är därmed det tredje bäst säljande albumet av ett band, någonsin. 2003 valdes de in i Rock and Roll Hall of Fame. AC/DC är bokstavligt talat ett av de största banden någonsin.

Få band i rockhistorien kan bjuda på en sån show som AC/DC. Det är ett faktum som alla som någonsin sett dem live, eller som känner någon som har, kan skriva under på. Förbered er på en legendarisk konsert i Friends Arena denna sommar. Detta vill du verkligen inte 

| HEMSIDA |

Datum:
19.7  –  Friends Arena, Stockholm

Biljetter:
Biljetterna kostar 495-895 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Friendsarena.se, Ticnet.se / 077-170 70 70, Ticnet-ombud samt Friends Arenas biljettkassa.

Relaterade artiklar