KONSERTNYHET: Doug Seegers gör tre Sverigekonserter i mars

Den fantastiska countrysångaren Doug Seegers kommer till Sverige för tre exklusiva konserter. Den 2 mars kommer han till Palladium i Malmö, 4 mars till Pustervik i Göteborg och den 6 mars till Uppsala Konsert & Kongress. Biljetterna släpps i morgon fredag den 5 december.

Annons 

 

10629708_737810809618160_4675018967634193318_n (1)

Om ni inte sett Jills veranda så har ni nog ändå hört Doug Seegers. Mannen som Jill fann i ett gathörn i Nashville har i hela sitt liv haft gitarren i sin famn och spelat för vem som än gick förbi. När Jill och Magnus Carlsson fick höra ”Going Down To The River” så blev de båda så tagna att de fick hela maskineriet att gå på högvarv. Snart var Doug Seegers den mest nedladdade artisten på iTunes och avsnittet på SVT Play var det mest delade programmet tills det togs ner av rättighetsskäl. 
 
Dougs fantastiska röst vittnar om en autenticitet som få besitter och hans låtskriveri sätter spår i våra själar. Albumet som spelades in efter tv-programmet har redan sålt guld och inför sommaren bokades han till en stor och omfattande turné i Sverige, bland annat gjorde han en fantastisk spelning på Stockholm Music & Arts.
 
Vi hälsar Doug Seegers välkommen tillbaka för tre exklusiva konserter i Malmö, Göteborg och Uppsala.  

Datum

2.3 – Malmö, Palladium
4.3 – Göteborg, Pustervik
6.3  Uppsala, Konsert & Kongress

Relaterade artiklar