KONSERTNYHET: NICKELBACK TILL SVERIGE

Fredagen den 2 oktober kommer det kanadensiska succé-bandet Nickelback till Sverige med sin No Fixed Address 2015 European Tour för en konsert i Ericsson Globe. 

Nickelback2015

De har precis släppt sitt åttonde studioalbum, No Fixed Address, och ger sig nu ut på en omfattande Europaturné 2015. Turnén startar i Helsingfors i Finland den 30 september och avslutas på SSE Wembley Arena, London, den 25 november. Däremellan besöker bandet alltså Stockholm och Ericsson Globe fredagen den 2 oktober. No Fixed Address Tour är Nickelbacks tionde världsturné och besöker 31 städer i Europa nästa höst.

Sedan starten 1996 har Nickelback cementerat sig själva som ett av de mest framgångsrika och viktigaste banden de senaste två decennierna. Bandet har sålt över 50 miljoner album, och är därmed den utländska akt som sålt näst flest skivor i USA på 2000-talet – endast The Beatles har sålt mer. Deras ofrånkomliga och oemotståndliga hit ”How You Remind Me” är fortfarande Billboards ”Top Rock Song of The Decade”. Till detta kan läggas otaliga priser och nomineringar.

Senast bandet spelade i Stockholm var 2012 och då sålde de ut Hovet på nolltid, varför konserten flyttades upp till Ericsson Globe, som även den sålde slut snabbt. Räkna med en proppfull glob även nästa höst.

Förutom medlemspresenter och annat exklusivt material får de som skaffar medlemskap i bandets fan club tillgång till ett förköp som börjar tisdagen den 2 december kl 9.00. För mer info om detta se www.nickelback.com.

Biljetter
Biljetterna kostar 425-725 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se / AXS-ombud, AXS.com samt Stockholm Globe Arenas biljettkassa 077-131 00 00. 

| Hemsida | Facebook |

Relaterade artiklar