NYHET: Rise Against och A Day to Remember till Bråvalla Festival 2015!

Med julen runt hörnet kan det kännas långt kvar till festivalsommar och Bråvalla Festival 2015, men misströsta inte! Sex månader går fort och snart är vi äntligen där. Idag fyller vi på det redan imponerade festivalprogrammet med några riktigt tunga punk- och metalband. Vi välkomnar albumaktuella punkrockarna Rise Against och livefavoriterna A Day To Remember. De får sällskap av metalcorebandet Parkway Drive och de svenska giganterna Millencolin. 

unnamed (3)

Få får ett sådant väl mottagande från både kritiker, press och publik som Rise Against fick med sitt album ”Revolutions Per Minute”. Efter det har de varit en kritikerfavorit och med albumet ”Appeal to Reason”, 2008, nådde bandet ut till de riktigt stora massorna. Smittsamma melodier och energiska riff gör dem till ett av de största banden i genren. I somras släppte de sitt sjunde studioalbum ”The Black Market” som debuterade på plats 3 på US Billboard 200. 

De får sällskap av det Florida-baserade bandet A Day To Remember. Med en fusion av metalcore och pop-punk skapar A Day To Remember omedelbara hits med oemotståndliga refränger. Redan från starten 2003 har deras ostoppbara energi och intensiva livespelningar gjort dem till en stor publikfavorit. Deras femte efterlängtade studioalbum, ”Common Courtesy”, släpptes 2013 och är bandets mest dynamiska album någonsin. Med flera storsäljande album i bagaget, utsålda internationella turnéer och riktiga långkörare på singellistorna är A Day To Remember nu redo att ta sig an Bråvalla Festival 2015.

Dagens artistsläpp:
Rise Against
A Day to Remember
Parkway Drive
Millencolin

Samtliga hittills släppta akter: 
Robbie Williams, Calvin Harris, Muse, A Day To Remember, All Time Low, Arch Enemy, Every Time I Die, Katzenjammer, Kent, KSMB, Lamb Of God, Lars Winnerbäck, Millencolin, NOFX, Ola Salo, Parkway Drive, Rise Against, Sabaton, The Gaslight Anthem.

Relaterade artiklar