Imagine Dragons till Ericsson Globe

Konsertnyhet: Ett av världens just nu mest framträdande och framgångsrika rockband, Imagine Dragons, är klara för Sverigekonsert och denna gång tar de det självklara klivet upp till arenanivå även i Sverige. Den 13 februari släpps deras andra album och onsdagen den 21 oktober intar de alltså Ericsson Globe i Stockholm.

Annons 

 

imagindragons2015

Deras genombrottssingel ”Radioactive” gick direkt upp på förstaplatsen på svenska topplistan och låg över ett år (!) på amerikanska Billboard-listan, och är därmed den mest långlivade singeln på Billboard någonsin. När 2013 skulle summeras stod Imagine Dragons för årets mest streamade album på Spotify i världen och de kammade dessutom hem en amerikansk Grammy för 2013-års "Best Rock Performance”.

Singlarna från debutalbumet ”Night Visions” från 2012 har sålt i otroliga 24 miljoner exemplar och gör bandet till ett av de absolut mest framgångsrika rockbanden de senaste åren. 

Den 13 februari släpps äntligen det efterlängtade andra albumet ”Smoke + Mirrors”. Bandet uppträdde med första singeln “I Bet My Life” på The American Music Awards där de för andra året i rad tilldelades “Favorite Artist – Alternative Rock”. I veckan släpptes dessutom andra singeln "Shots" från samma album.

De har gjort ett antal besök i Sverige tidigare och alltid sålt ut och dragit storpublik – nu senast på Bråvallafestivalen i somras där de lockade en av festivalens allra största publikmassor. 

Vi ser fram emot en episk konsert i Ericsson Globe i oktober!

Biljetterna släpps fredagen den 6 februari kl 9.00.

Datum
21.10 – Ericsson Globe, Stockholm

Biljetter
Biljetterna kostar 425-525 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se / AXS-ombud, AXS.com samt Stockholm Globe Arenas biljettkassa 077-131 00 00. 

Relaterade artiklar