Mark Knopfler släpper nytt album den 18 mars

Sångaren, låtskrivaren och gitarrässet Mark Knopfler släpper i början av mars sitt åttonde soloalbum: ”Tracker”, som producerats tillsammans med veteranen Guy Fletcher. Albumet innehåller 11 nyskrivna Knopflerlåtar som lär tjusa både gamla och nya beundrare av hans mjuka, melodiska och stilsäkra rockkonst.

knopfler

Tracker” ges ut i flera former: enkel-CD, DL, dubbelvinyl, deluxe-CD med fyra extraspår, samt en exklusiv box med CD, vinyl, extra CD med sex bonusspår, DVD med video och intervjuer, foton och numrerat särtryck. Mark besöker Sverige i sommar, den 13 juni uppträder han med bandet i Uppsala.

Låtlista:

Laughs and Jokes and Drinks and Smokes
Basil
River Towns
Skydiver
Mighty Man
Broken Bones
Long Cool Girl
Lights of Taormina
Silver Eagle
Beryl
Wherever I Go featuring Ruth Moody

Relaterade artiklar